PÁVA™ Glett

Kiszerelések Termékleírás

Hézagoláshoz is!

 

Főbb jellemzői:

Beltéri extra fehér készre kevert glett a tökéletesen sima felületetek egyszerű kialakításához

A PÁVA beltéri glett krémes állagú vízzel hígítható glett, amely vakolt felületek, beton felületek tökéletes elsimítására alkalmas lakossági és ipari létesítményekben is. Felhasználható alaprétegként is festés, tapétázás, burkolás alá. Felvihető: betonra, habosított betonra, gipszkartonra, szilikát vakolatokra, farostlemezre stb. kézi és gépi felhordással.

 

Az aljzat előkészítése:  Az aljzatot letisztítjuk, zsírtalanítjuk és eltávolítjuk a morzsálódó részeket és régi festékrétegeket! A erősen nedvszívó vagy morzsálódó aljzatot a glett felhordása előtt  javasoljuk mélyalapozni. A sérült 3 mm-nél nagyobb mélységű hibákat csiszolható akril alapú tömítővel kijavítjuk.

 

A glett előkészítése: A Páva beltéri glett közvetlen felhasználásra kész. Felnyitás után a glettet gondosan felkeverjük, kézzel vagy keverőszárral. Szükség esetén  óvatosan vízzel hígíthatjuk. Vigyázzunk, nehogy túlhígítsuk!!

 

Glettelés: A Páva beltéri glettet rozsdamentes glettvassal hordjuk fel. A glettet nagy felületre gépi szórással is felhordhatjuk, egy réteg vastagsága 1- 3 mm lehet. Az 1-3 mm-es réteg 2 - 8 óra alatt szárad meg teljesen a környezet hőmérséklettől és a réteg vastagságától függően. A még nem teljesen száraz réteget nedves szivaccsal elsimíthatjuk, és ezzel elkerülhetjük a munkaigényes csiszolást (pormentes rendszer)!!! Megszáradás után a glettet 80-100 finomságú csiszolópapírral megcsiszoljuk. Szükség esetén megismételjük az egész folyamatot. 

Színe: fehér  

Anyagszükséglet: 1 - 1,5 kg/m2 – a felvitt réteg vastagsága szerint 

Kapcsolódó letöltések
  • PÁVA™ Glett

Kapcsolódó termékek

PÁVA™ 100% Szilikon

Kiemelkedően időjárásálló, nagy fedőképességű, vakítóan fehér homlokzatfesték.

PÁVA™ beltéri falfesték

Vakító fehérségű, kiemelkedően nagy fedőképességű, kiválóan színezhető, mosásálló beltéri falfesték.

PÁVA™ színezhető homlokzatfesték

Kiválóan színezhető (élénk színekre is). Kiemelkedően időjárásálló, nagy fedőképességő homlokzatfesték.

PÁVA™ Akril ***** homlokzatfesték

Nagy fedőképességű, időjárásálló, fehér homlokzatfesték kül- és beltéri felhasználásra.